Principles of Food Sanitation – Norman Marriott , Robert Gravani 2016-02-19شیمی، مهندسی صنایع غذایی، مهندسی و علوم کشاورزیNorman Marriott، Robert Gravaniadmin کتاب اصول بهداشت غذایی ماریوت Principles of Food Sanitation 5th ed نویسنده(گان): Norman G. Marriott, Robert B. Gravani مشخصات فایل فرمت PDF تعداد صفحات ۴۱۳ حجم فایل زیپ شده ۳مگابایت *** 249,500 ریال – اضافهکردن به سبدخرید نهایی کردن خرید مورد به سبد خرید اضافه شد If you want to pay with dollar, click here پست های مرتبط : Solution Manual for Principles of Food Sanitation – Norman Marriott , Robert Gravani Food Lipids – Casimir Akoh Civil Engineering Hydraulics – Martin Marriott Principles of Financial Engineering – Robert Kosowski, Salih Neftci پست های پیشنهادی توسط برنامه تشخیص داده می شوند و دقیق نمی باشد. برای دسترسی به مطالب دلخواهتان از دسته بندی مطالب استفاده نمایید و یا در سایت جستجو کنید.